Покосив траву на дач...

Покосив траву на дачі –
Ліг відпочивати.
В лісі ліскотуха плаче –
Неможливо спати.

Підгортаю помідори,
Сапаю рядочки...
Ще робитиму підпори
І заб'ю кілочки.

Вігну сіяв цьогоріч
(Китайську квасолю) –
Загорожу обабіч
І добре прополю.

Небувалий урожай
Анонсує книга.
З вігни роблять навіть чай…
Прилетіла дзиґа.

Сіла зверху на граблі,
Витріщила очі.
Таке враження – мені
Щось сказати хоче.

Перегрівся я сьогодні –
Сонечко в зеніті.
Ще й комахи, мов голодні,
Кусають щомиті.

Тнуть у шкіру комарі,
Ґедзі нападають,
Із кубла, що нагорі,
Шершні вилітають.

Отакий звичайний день…
І город не пустка…
Все влаштовує, лишень
Коротка відпустка.


Рецензии