AC DC

На сцені, в димовій завісі,
Лунає хвиля децибел –
Співає група AC/DC
Відоме всім "Highway to Hell".

Кричать фанати:
"Sing next track!" –
Це час співати
"Back in Black".

And we ecstatic
Cry along
- Sing next "You Shook Me
All Night Long".


Рецензии