Як це, коли зсередини? vk ruta Рута

Як це коли розкидане усе життя,
розпиті всі вина,
коли розбиті усі пляшки,
а зсередини палить провина??

Вона опустить голову та закриє очі,
бо далеке майбутнє і так вже не бачить,
як це коли зсередини?
коли на 100% впевнена ,що тебе вже не пробачать?!

Топишся ,занурюєш усе тіло у відчай,
кричиш і все луною розноситься по світі,
наче карти ,які лежали в далекій коморі,
тепер вештаються в сусідній квартирі!

Ніби всі прочитали твій ообистий щоденник,
де ти писала найпотаємніше сховане у легенях,
наче тебе визнали нікчемою та невдалою злодійкою,
а вкрадене знайшли у твоїх кишенях!


Рецензии