Загубити легко, а от знайтиРута

Настілький сумний,чужий вечір,
та тьмяне проміння освічує рукав узбережжя,
до місяця ще так далеко,
розтягнути б його срібними краплями до безмежжя!

Закривши повіки,здається,що все,розлітається вщент,
і наче пісок трещить під ногами,
по ярдам захоплений увесь мій світ,
в якому людяності лише на 3 грами!

Дихання зупинилось десь на видиху,
руки опустились неначе нитки,
думки загубились у відповіді,
де ж тебе загубила??і де тепер тебе знайти??

Все напрочуд додає кислоти,
навкруги зіпсований рай,та неприємний сморід,
мені не потрібно нічого в цьому житті,
от тільки аби ти -мій коханий,був поряд!


Рецензии