На йодованому пов тр Рута

Пісок вологий,наче душа,яку тільки-но випрали,
Каміння стелить дорогу,
Був близький до серцевого нападу,
І близький до того ,щоб спіймати свою перемогу!!

Я не знаю,з якої сторони дує цими обвинуваченнями,
Які струни нагріло вчорашнє сонце,
Куди б я не йшов ,я прийшов лише за пробаченням,
Де на самотньому маяку світить віконце

Море немов зворотний відлiк наших днів,
Все що було колись мине,
Закохавшись в одну хвилину,
Серед тих хвиль я загубив тебе!


Рецензии