Ну гьан икхlайкирав?

Кебаибхlале сурат,
ХІатl ну гьан икхlайкирав?
Вакlишагъа мякьла хlатl,
Хlаврусрачи ну уршав.

Хlуебла ша бягъиле,
Цаби авлахъ шинишле,
Дигахъуй ну ватува,
Цаби уркlи кьакьале.

Ца забли урзуй балзе…
Ну левакlни багьандан.
Руцабри гlязабизе…
Хlаврусрачи ну пашман.

Жагьаннамла цlа ана,
Уркlи ламбукlар гьанна,
ЦархIилике тlирисра,
УркIи ахъбаресана.


Рецензии