Къадала шиме

Дарго жего барибил,
Дия ши, хабар хугил,
Гьарили гапбарибил,
Хъармахьи, жан ахlарил.

Къадалзела къадарунтла,
Леби ахlялил хlурмат,
Я Аллагь кам мамугьаб,
Эх шилзела баракат.

Варги-варгил ши леби,
Къадарунтла Къачалихъ,
Эхичу цуг хlабурар,
Лапl хугина пачалихъ.

Шурма хъалзела Чябан,
Баракатли бицlибил,
Цаалра мавгьаб хlаргъан,
Эшти дугьбе делкlунил.

Хlаркlизела Ванаши,
Ши цабил балас дурхъай,
Эх шилизе агора,
Цаалра уркlи гъугъай.

Гьадидеш арасибил,
Цаби Чlянкlурбамахьи,
Чlянкlурба къадарунтли,
Гlурра ахъбарая ши.


Рецензии