Саме на ц й зупинц Рута

Я склеротичка ,
Для мене не існує простір,де окремо ти,окремо я,
Я мрію не про те,щоб бути з тобою ,
А про те,щоб прокинутись зранку і пам'ятати своє ім'я!

Ти маріонетка,проте в руках твоїх пів світу,
Навіть зорі й небо,так само в тебе,
Хіба половина всього це так мало??
Знай,інша половина в мене!

В твій світогляд ,серце ,твоє бачення,
власну історію,я ніколи в житті не вiйду,
Проте далі буду відраховувати кожну мить,
Зупиніть світ і я зійду!


Рецензии