Чолов ч ноти Рута

Доля дасть тобі ляпаса,
І ти отямишся сам на дорозі,схрестивши руки відчистиш думки,
Все те,що стояло в тебе на порозі,
Було не вірним щастям,а цілком навпаки!

Ти був відповідно лише фігуркою для доміно,
Картиною на стіни одного з будинків,
Те,що було з тобою на ти,
Пішло,залишивши порожні шпаринки!

Подушка не зм'якшує твій сон,
Ліжко не слугує формою,щоб на ньому спати,
Ти мрієш про те,щоб нарешти лягти,
Але більше вже не вставати!

Чи існують в чоловіків сльозні залози??
Все ж зникло,все те,чого поряд зараз не бачиш,
Можливо загубиш останню надію у НІЙ,
Але ніколи в життi не заплачеш!


Рецензии