Розмоваз

.*Рута ©
Можна в тебе щось попросити?
тільки я буду з тобою на ТИ!
хочу довго безмежно яскраво любити,
не відчувати їдучої самоти!

Нехай навіть в мене будуть тільки 2 дні,
всіяні холодом старої готичності,
я їх проживу саме так,
наче вони були дорогої вічності!

Можна будь ласка тих людей поряд,
які прагнуть бути під моїм серцем,
щоб щастя було зі мною,
нехай солодке,але моментами присипане перцем!

Хай мене чують навіть глухі,
йдуть поряд неспроможні,
хай думки будуть навіть брудні,
але благаю тільки не порожні!

Прошу лише декілька днів любові,
і долю нехай навіть як воду-прісну,
Боже прошу,щоб,розуму й серцю,
в мому тілі було не затісно!


Рецензии