Милионите алени рози

Милиони изписани букви -
подир всичко това ми остана...
В строфи лични мажорно почуквах,
но пред тебе стоях нежелана.

Ти не сети ли, че във гнева си
ме раняваш подмолно и грозно?
С жест нехаен, набързо накъса,
милионите алени рози.


Рецензии