я хочу вам сказати

Я хочу вам сказати друзі
Що є людина та одна
Яку кохати й у недузі
І у щасті буду я

Та дівчина чудова дуже
Тендітна й радісна вона
А усмішка її і очі
Як сонце рай як небеса

А як сказати їй про це все
Незнаю я вже дуже довго
Можливо з часом все прийдеться
Або не йду я з нею в ногу

А як хотілося б сказати
Що я кохаю лиш тебе
А ти цього сама не бачиш
Не розумієш ти мене

Ти кажеш я не в твому смаку
Цікаво ж чим я не такий
Бо машини я не маю
Чи може те що я простий

А ти сказала тільки дещо
Що кохати є кого
Але ви чомусь не разом
Можливо любиш не його

Але тебе добитись важко
А ти старша є лише не рік
Можливо в цьому є проблема
Але при чому тут той вік

Якщо кохаєш не важливо
Твій вік ріст і все таке
Важливо серце те що б'ється
І думка сонечко моє

Тебе хотів би так назвати
Але уви ти не моя
І далі буду я кохати
Доки не скажеш я твоя

Можливо пройде не мало часу
Все зміниться і ти і я
Але я відповідь чекати
Я буду все ж день від дня


Рецензии