***

*** **** ** ***, * *****-****** *** ***
******** **** * ********** ***** ******
********** ********, ******* *******,
* ******* ** **** *******, *** *******,
********* ******* ****** *******,
* ********* **** * *********.
- * *** *********?
- ** **** *********.

******** * ******, ********* **** * ****** -
***** ******* ***,
*** ******** ******,
*********** *********** *******...
******* * **** ****** - ***** **** ******
****** *** *****, *********** ******.
****** ****** * *****
** ********.

- ** ******, *** ***, * * *** *******.
* **** ********** *******,
* ****** ** **** ****
***********,
************, **** * *********** *******,
***-** ** ******* ********* *******,
***** ** ** ****
** ******...


Рецензии