Кэлэр сайын

Кун аайыардах туннугум ненуе
От мас саьаран дьадайан барбыт
Айыл5а елбут айыл5а елбут
Сайыммыт бутэн куьуммут кэлбит

Онтон мин сайыьан халар курдукпун
Сайынны сылаас сырдык тууннэрин
Куерэгэй ырыатын кэ5э этэрин
Суохтуурум буолуо суохтуурум буолуо

Кунун аайы тымныыйан иьэр
От мас барыыта манхайан хаалбыт
Айыл5а тонмут айыл5а тонмут
Куьуммут бутэн кыьыммыт кэлбит

Онтон мин куутэбин кэлэр сайыны
Урун тууннэрин кемус куннэрин
Куерэгэй ырыатын кэ5э этэрин
Кэтэьэбин мин кэтэьэбин мин

Кунун аайы сылас кун турар
От мас барыта ке5ерен турар
Айыл5а турбут айыл5а турбут
Сайыммыт кэллэ кыьыны кыйдан

Дьэ тиийэн кэллэ кууппут сайыным
Урун тууннэрим кемус куннэрин
Куерэгэй ырыата ыллаан дуорайда
Кэ5эбит этэрин дуоьуйа аахтым


Рецензии