Санааларым...

Куттал баттал дьыл5а хаан
Билбэппин мин атын быьыыны
До5ордоьуу таптаьыы ейдеьуу
Мин таспар дьадайар алдьанар
Бэйэм бэйэбин кыайыы суох
Санаабын арыйыахпын сэрэнэбин
Таннарыы туьэрии куннээ5и дьыала
Киьи киьини ейдеебет ейеспет
Теттеретун туннэрии тардыы
Хомойуу ытааьын сонооьун
Билэбит эрэ бу дойдуга
Саарбахтыйыы ситэ этимээьин
Бу мин куннээ5и сокуонум
Бэйэм эрэлбин дьолбун дьыл5абын
Тиэрэ баттааьын туннэри кетееьун
Элбэ5и этиэхпин кунуспун кутуохпун
Кыбыстыы абатыйыы сэрэхичитэр
Билбэппин тапталы эйэ5эс мичээри
Араарбаппын мин утуе санааны
Курус санааларынан эрэ туолан
Олохпун тургэнник туоруох баара...


Рецензии