Yani yil! -Новый год!

Bayram! Bayram!
Yani yil keldi!
Bayram! Bayram!
Bahshish ketirdi.
Yani yil kelgenine,
Balalar quvanalar,
Quvanip birer-birer
Yuksek obadan tayalar!

Байрам! Байрам!
Янъы йыл кельди!
Байрам! Байрам!
Бахшыш кетирди.
Янъы йыл кельгенине,
Балалар къуваналар,
Кхуванып бирер-бирер
Юксек обадан таялар!


Рецензии