Розбиватися

Я знищую себе потроху.
сьогодні, завтра, на обід.
і розвивається тривога,
що усередині хтось зблід.

я так люблю розносить пам'ять,
яка пече мене вві млі.
ніколи більше не поранить
і не зашкодить вже мені.

я розбиваюся щодуху
так цікавіше. Помовчи.
Люблю посіяти розруху
та плащ прип'яти на плечі.

також люблю копнути глибше
та не історію, себе.
єдина спутниця - це тиша,
яка мене не підведе.

я обламала вже всі крила,
які колись несли увись.
спаливши вщент свої вітрила,
переді мною враз з'явись.

навчу тебе забути світло,
яке зрання надію шле.
не бійся, будем непомітні
допоки темрява ще є.


Рецензии