Тiнi

Тіні танцюють несамовите танго
по стінам,
малюють портрети й
зшивають у светри слова.
тіні, вони ж не говорять,
а тільки постійно
нагадують те, що уява тепер
чудернацька й нова.

тіні нашіптують подумки
крізь кіноленти,
вголос розказують теплі
дитячі казки.
тіні сполохано ковзають
крізь ті фрагменти,
котрі кожен тлумачить для себе
щораз навпаки.

тіні, вони ж не існуть без
сонця небесного
і не приходять до нас
крізь холодну пітьму.
Тінь перетвориться знову
на світло прийдешнього,
котре відкриє усім нам
додатню нову множину.


Рецензии