Свято

Церковне Свято
Відмічаєм нині,
Що Трійцею
В народі всі зовуть.
В цей День Серця
У Всеєдинстві цільні,
Ясніє щирістю
До Бога Путь.

В Отці разом
У триєдинстві злиті
І Син, і Мати й
Новий Дух Святий,
Що двері відчиня
Старим і дітям,
Являє в Світ
Дочірній Шлях
В вогні.


Рецензии