Украiна все спiваe...

Україна  все  співає,
Над полями, і лісами,
Голос чарівний лунає,
Над морями, та горами.

Розквітають гарним цвітом
І черешні, і вишні,
Як чудово ніжним літом,
Мальовничо навесні.

Навкруги  яскраві квіти,
Шовківниці чарівні,
Як щебечуть  гарно діти,
Як там хороше мені…

Добрим словом  зустрічає,
Посміхається вона,
Щастя, радощів бажає,
Та ніколи не сумна.

Сонечко ласкаво сяє,
Покуштуйте  коровай…
Ненька крила випрямляє,
Келих повний наливай…

Украина все співає,
Вишиває рушники,
Бо життя її кохає,
Доля з нею залюбки.




Автор  Геннадій  Сівак.
21 червня 2013 року.


Рецензии
Чудово, що не забуваєте України! Щасти вам!

Вера Кухарук   04.08.2013 20:34     Заявить о нарушении
Дякую Вам!!!

Геннадий Сивак   04.08.2013 23:37   Заявить о нарушении
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.