нiчне без назви...

У ніч найкоротшу цьогОріч,
Не зімкнула очей ні на хвилю,
Та не тому, що горяч,
Тому, що спогади плили…

А чи спогади це, чи мрії?
Якісь несповідані тайни…
В сузір'ї Криниці тремтіли,
Зорі аж до світання.

Я варила вранішню каву,
Тріпотів метелик у грудях,
Я знаю, ти любиш гіркаву,
... до неї спекла тобі штрудель.

Цілувала твої долоні,
І дві маленькі порічки,
Торкалась устами до скроні,
Шепотіла слова про вічне.

Я сум зачиняла на ганку,
Допоки допишеш  вІрша,
Малювала сни на фіранках,
Які не присняться більше.

В куточку нишком сиділа,
Щоб не сполохати тишу,
... то була святочна неділя,
Дозволь, я у ній залишусь.


Рецензии