можливо, не повинно бути нас

Якщо б могла любити, я б любила,
Була б з тобою весь свій вільний час,
Можливо, це так доля розсудила,
Можливо, не повинно бути "нас".

Старий вокзал нагадує ті чвари,
А місто - дні веселі та прості,
Сама не знаю, що із нами стало,
Напевно, ми і справді є пусті.

Сум на обличчі. Невеселий погляд.
Та що поробиш, може треба так?
Мені здається, знаєш, що ти поряд,
Стоїш. Мовчиш. І жоден не даш знак.


Рецензии