Ночи и дни

Ночi i Днi
Серед думок, як між рядків
Десь воно є, хто його знає
Хто би навчив та й розказав
Як зберегти, те, що ми маєм
Скільки було сонця й дощів
Тих, хто чекав, що ж буде з нами
Тих, хто не став і хто не смів
Скільки прийде слідом за нами?
Ночі і дні залишили свій слід
В моїх очах
Скажи мені, куди нас заведе
Цей довгий шлях, цей довгий шлях?

________________ * _________________

Так между мыслей,как между гряд бы -
Здесь оно есть-ли, кто разумеет.
Кто научил бы, да и рассказал бы,
Как уберечь то, кто что имеет.

Ночи и дни оставили мне лёд,
Тоску и муть.
Ты намекни, куда нас заведет
Тот долгий путь.

Сколько было вёдр и дождей,
У тех, кто ждал, что будет с нами,
Тех, кто не стал и тех,кто не смел,
Сколько придет следом за нами.

Ночи и дни оставили мне лёд,
Тоску и муть.
Ты намекни, куда нас заведет
Тот долгий путь.


Рецензии