Я загортаюсь у твоi обiйми

Я загортаюсь у твої обійми.
Я розчиняюсь у твоїх долонях.
Я завмираю… Твої руки – сильні.
Життя пульсує, віддає у скроні.

Думок немає, є нестримний потяг,
Є об’єднання у одне крізь Вічність.
Усе зникає… Незбагненний Простір
У кольорах і звуках грає Світлом.

Я тану, як у Небі тане Вітер.
Я відбуваюсь у тобі, як Радість.
І … воскресаю, вивільняюсь з літер,
Що ти їх пишеш, звабивши Реальність.

21.06.2013


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.