Натяк

Цікаво слухати людей які кохають,
Вони наче під кайфом.
І в них своя істерика.
Коли для тебе хтос не нормальний.
З такими ж ідіотськими ідеями.
Я не вимагаю щоб ти був ідеальний,
просто будь моєю мрією.
І мені вже не до апатії,
Наче все стало матовим.
І Сафарлі став тільки натяком,
на "мені тебе обіцяли".


Рецензии
Це просто чудово)

Дана Витка   22.07.2013 18:46     Заявить о нарушении