Ми з Лiтом...

Гуляла з Літом я лугами, полем,
У різнотрав’ї маки пломеніли...
Грайливий вітер – вічний птах на волі-
Торкав дзвіночки – і вони дзвеніли.

Так пахла кашка, м’ята і рум’янка,
Сивів полин, і слались спориші...
Чарівний світ – я в Літа полонянка –
Квітуче поле. Я. І - ні душі...

Ми з Літом випили терпке вино полину,
Коктейль із м’яти, запашних медів...
Щасливий Вітер в піднебесся линув,
Ми з Літом йшли посеред споришів...


Рецензии