Кизгалдок

***
 Кизгалдок..яралдинг,сен балки охдан? Яралгандай е савоб,гунохдан..
Майли умринг жуда киска булса хам 
Афсус-у,надоматга тулса хам 
Кел-а,шу бир лахзагина умрингда
Туйгуларинг  сочиб ул,улсанг хам!

Ором бул,беором ошик калбларга  Мадорсизларга мадор бул,пича 
Ташна буса булолсайдинг лабларга 
Араз-у,гиналарини,янчиб!

Майли, сенинг багрингда, бемор ошик 
Эркаланиб, суйсин-а, малагин 
Майли, кузлар ковушаколсин, жик-жик 
Бир-бирининг, булиб-а, халаги 

Бор кувонч-у,гамларига жон фидо  Килиб,ургат-а, гунгга сал журъат...
Майли,армонларидан, эт-у жудо  Паймонасини, тулдирма факат...         
***


Рецензии