Бугун, ута, орзикди юрак

***
Бугун,
 ута,
 орзикди юрак
 Кузларингни,
 кумсаб,
 энтикди...
 Бугун,
 ёник-ёник,
 бир тилак
 Факат,
 кузларингга,
 жон тикди...
 Толикканди,
 узок уртаниб
 Колмаганди,
 хеч холи жони
 Кетди-ю,
 хаммасидан
 тониб
 Кутилди,
 бор аламдан,
 жони
 Эссиз...
 ишкда,
 ширин ёнувди
 Химрилибгина,
 ут олувди
 Киникканди-я,
 хеч ачинмай
 Конувди,
 оламдан,
 тонувди
 Бедаво дардлигин билсаям
 Кон-у,зардобларга тулсаям
 Даъво-ю,
 давосин,
 тан олмай
 Кетди,
 жим...
 ишк,
 ундан кулсаям...
     ***


Рецензии