Ишк келди

   ***
Ишк келди...
у билан бирга бор офат 
Ингроклар..
кийноклар..азоб-укубат
Корачиклар
куйиб кетди, кукунин 
Каргалар
илиб кочдилар шу захот

Йигилар..унсиз...
йикилар хунсиз..хор 
Шам
атрофидаги, парвона-бургут..
Айланиб,
ургилиб..казийди мозор

Занглаган киличнинг 
сопида   соат...
Илон огзидан томаётган гулоб 
Булбул...
куриятган бугзига сабот 
Чумоли дукидан,
дунёлар хароб!
Хайхот!
Кет, ишк!
Сен-хаётмас,мамот!
   ***


Рецензии