Жиляк пешэ

Болыннарда жиляк пешэ иркэм
Эйдэ барыйк бергэ жыярга
Кышкы озын салкын кичлэрне без,
Жылытырбыз бергэ булганда...

Тэмле жилэк жыеп кайтыйк эйдэ
Икэу бергэ чэен эчэрбез,
Безнен гомер жилэк кебек тэмле,
Булсын диеп тормыш кичэрбез.

Жилэк озеп учларымнан сина
Ашатырмын ин-ин тэмлесен...
Назларымнын сина булэк итэм
Жилэк кебек сусыл,татлысын...


Рецензии