Куй, юракни, уз холига куй

***   Куй,юракни,уз холига куй
 Узи йиглаб,узи юпансин
 Кара,ута ширин сурар уй
 Куй,энди, оламингдан тонсин
 Уз оламида учсин,майли
 Аччик ишкин,ширин пичирлаб..
 Инграмай дард зурайган сари
  Очсин юлдузларга какрок \лаб..
 Ёлгизликдан у олсин ором
 На тун,на кун фаркини билмай 
Ахир,оламинг булгач бир кам
  Не килсин, оламингдан кулмай?
О,куринма,унга куринма..
Илохий ишк, русмини бузиб
 Кузларига ёш булиб инма
 Азобингга, кунган,эс озиб..
     ***










           ***


Рецензии