Кадр ёнар

          ***
 Кадр ёнар,кадр..коп каро тутун
 Тутунда эса, ишк аталган куюн
 Ойга талпинади мастона инграб
 Тулдирмок истайди, тулдирмок куйин...
 Кабр ёнар,кабр..унда бус-бутун
 Магрур турган, бир рух, сачратар учкун! 
 Учкунда,   содик,лекин, аччик, сукун..
         ***            


Рецензии