Не сотвори себе предела!

Не сотвори себе - предела,
Как и кумира тоже!
По-делками не занимайся.
Не сотвори - себе предела!
Не сотвори!!!!!!!!!!!!
Не сотвори, не сотвори!!!!
Не сотвориии-и-и-и-и!!!!!!!!!!!!!
Дура, дурак не сотвори!!!!!!!!!!!


Рецензии