Таку любов чи можна пережити...

Які мотиви спіткають їх до цього?
Скільки всього разом,а зараз вже порізну...
Більше не хвилюють юні сердця
ці свтлі щирі почуття.
Нема вже гарних чистих слів правдивих..
...щиросердя і жалю...
Є тільки біль-його,здається,більш,ніж в всьому світі..
і все в одній душі,роз'єднаній,запалій.
Не відпусте до скінчення останніх сил життевих
все той самий гіркий біль,
затягуючи чорну рану в серці.


Рецензии