З тобою

Мріяти,чути,відчувати..тебе
Торкатися губ,зривати одяг
У безмежному небі  ,сідати у двох
В безперервний швидкий потяг

Риси облич, відкрите вікно
І чашка гарячого чаю
Я не хочу до дому,я хочу з тобою
Я знаю,я відчуваю

За хвилину знайду,я збиралась піти
Тільки тіло зовсім не хоче
Теплий вітер реве
Або навпаки ,він мені щось шепоче

Зникає наш час..
Але повір,насправді,твої очі
Я вже хочу лишатись,
В обіймах нашої темної ночі


Рецензии