Журба

Вгамувались пристрасті, бажання...
Лише в серці  клятая журба
(За три роки жалісне надбання),
Залишки кохання та ганьба.

Чом тугою серце оповите
Та на віях мерехтить сльоза?
Чом рікою ллється оковита,
Де поділась внутрішня краса?

А життя перетворилось в пекло,
Та долають болісні думки.
І надія так завчасно смеркла,
І журба вплітається в рядки....


Рецензии