Я мр ю про тебе, кохання

Я мрію про тебе, кохання!
Я мрію віддати тобі,
Все те, що тримаю я в тайні,
Все те, що тримаю в собі!

Я мрію віддати цей світ,
Людині, що буде кохати!
Проживши с тобою довік,
Я буду ніжною роками.

Я мрію про тебе, кохання!
Я мрію відчути тебе.
Все те, що колись відчувала,
Все поряд з тобою не те!

Я бачу малі города,
Людей, що готові згорати,
Для того, щоб дати, чи брати сердця,
Тому що воно того варте.


Рецензии