Поцiлунок долi

Поцілунок долі -
Ти тоді сказала.
Знаю мимоволі,
Але все ж збрехала.

Бавилась зі мною
Як хотіла ти.
Тільки за тобою
Вже не можу йти.

Дійсно, поцілунок, -
Сон неначе в руку,
То був твій дарунок
На нашу розлуку.


Рецензии