Я тебе люблю

Я тебе люблю шалено,
Дівчинка моя, принцеса.
Без тебе мені жити важко,
Ти ліки моє від стресу!

Що ти сумно дивишся в далечінь,
Ну не треба, заспокойся...
Мені нічого для  тебе не шкода,
Краще мені ти відкрийся!!!


Рецензии