Я не один

Чорна ніч простягла чорні руки,
Срібний місяць вже став золотим
й гіркоту темно-сріблу розлуки
теплим золотом підсолодив.

Та від меду небес мені гірко,
Срібний місяць вже став золотим.
Я  ж під оком холодним одвірка
тут один, охололо один.

Ні, неправду кажу : в мене ж ти є!
Срібний місяць вже став золотим
І від тебе душа золотіє,
як від сонця ранкового – дім!

06.2009


Рецензии
Що тут скажеш? Я мовчу.

Нила Волкова   19.06.2013 23:16     Заявить о нарушении