А де ж д лось кохання?

Які ж ви всі огидні,
Хоч бери і окуляри рожеві вдягай,
Всі стали сексозалежні,
Як стадо биків, на червоне біжать.

А де ж ділось .кохання,
Чи може його взагалі не було,
Хлопчики ведуться на ляльок,
Дівчата ж на машину та "большой кушелёк".

Так ні, Вам же все мало,
На устах тільки секс,
А подумай про душу кохану,
І серце заб'ється тихим стукотом небес.


Рецензии