Гарний учень

Скільки завдання... скільки мороки...
Я обіцяю, що вивчу уроки!
Вивчу і вірш, що на завтра нам дали,
Й вправу, хоча там писати не мало,
Твір прочитаю, проаналізую...
Всі завдання на дванадцять зроблю я!
Хоча... компьютер мене вже чекає.
Добре, піду я спочатку пограю.
Скільки вже часу? Як друга година?
Бачите, я невиправна дитина!


Рецензии