Ciмнадцять

Коли здаеться пов`язла я в  багнюцi,
Коли на плечi впав той кам`яний тягар ,
Раптом, усвiдомлюю, що заблукалась у пилюцi ,
Бо життя свого я ще далеко не володар .

Не опанувала ще отих великих знань,
Якi невпинно свiтом правлять ,
Не зазнала  усiх нюансiв i старждань .
Та зараз настав мiй час,бо менi сiмнадцять.

Вже вiдкривають батьки свою завiсу,
Яка оберiгала як оксамитова стiна
Свою розумну але ще таку малу актрису
Та з ними я ,на жаль,уже не эдна .


Рецензии