My marmot

                С.Курёхину

Limited heart – it’s not me!
I am not sad – can it be?
Valuable for my soul –
Icon for me, but so cold!
Now you’re my king, you’re my master.
God, I love him! Please, just trust me!

I love him! Please, just believe me!
Needless to say – he’s my minion.

Anyhow – you’re always beaming.

Rift in my heart is too wide.
Exit. I won’t be your bride.
Azure in eyes shines the world.
Love is disease – love is gold.

Talk to me, please! Take my heart!
I will be mad, but not hard…
Marmot, you know I love you.
Every my mind becomes true…


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.