Краем ока бачу те що ти вже не злетиш

Краем ока бачу те що ти вже не злетиш
Те що твої мрії у пітьмі будуть кружляти
І десь в далечі твій голос  зазвучить
Але вже не можу я нічого тобі дати

Стрімко ти біжиш на зустріч до чарівних мрій
Пильно спотикаючися об казкові роки
Адже звикла ти ні яких робити дій
На горі сидиш спочиваеш від мороки

Зорі з неба будуть падати до твоїх ног
І казковий струмінь зазвучить у твоїм серці
Коли тільки ти згадаеш вогнянний урок
Той коли закрив тобі у світ широкі дверці

Я не знаю вже коли зустрінемось с тобой
Ми давно назавжди відійшли на сильну відстань
Але в пам’яті ти залишишся зі мной
Хоч для того щоб згадати твою палку пристрасть

Дякувати Богу я знайшов свій новий шлях
Стежкою іду назустріч тим хто вже чекае
І невідома мені зустріну світ чи мрак
Мені вже не так залишилось багато часу


Рецензии