Перемоги

Якщо сонце ще сходить від моєї посмішки,
Зігріває плечі ця червнева ніч;
Якщо душа відмовляється стояти навколішках,
Та я із зірками спілкуюся віч-на-віч;

Якщо сердце колотиться, адже зустрілися,
Пам'ятаю сюжети всіх прочитаних книг;
Коли, мріючи, щиро зізнаюсь: згубилася,
Серед квітів яскравих, солодко-п'янких;

Коли, ніжно соромлячись, відвертатаю я голову;
Дозволяю долоням починати танок,
І всі літні світанки зустрічаю розмовами -
Певно, це кращі із моїх перемог!


Рецензии