***

Я ВІЗЬМУ ХОЛОДНІ КОЛЬОРИ
ПОКЛАДУ ЇХ НА СВОЮ ПАЛІТРУ
МОЛЬБЕРТ МАЛЕНЬКИЙ..БУДЬ – КУДИ
ДО ПЛАНШЕТА ПАПІР ПРИЧІПЛЮ.
І В ХОЛОДНИХ ТОНАХ НУДЬГУ
Я ЗМАЛЮЮ НА БІЛІМ ПАПЕРІ
НАМАЛЮЮ ОЧЕЙ ПУСТОТУ
І У ПРОСТІР ВІДЧИНЕНІ ДВЕРІ
НАМАЛЮЮ ЯК НІЧ БРИНИТЬ
В ОКЕАНІ БЕЗДОННИХ ОЧЕЙ
І СЛЬОЗИНКУ ЩО СТЕРЛА З ВІЧ
ФІЛЕТОВО-СИНІХ НОЧЕЙ.


Рецензии