Чорна н! ч

ЧОРНА НІЧ НА ЧОРНИХ КРИЛАХ
ЗАНЕСЕ ПЕЧАЛЬ ВІТРАМИ..
ЧОРНИЙ СМУТОК НАЧЕ МОРОК
НА ПАПІР ЛЕТИТЬ РЯДКАМИ…
І НА БІЛОМУ ПАПЕРІ
НАЧЕ ЧОРНІ НЕБОСХИЛИ
ОЖИВАЮТЬ ПІД РУКОЮ
ЧОРНІ ГОРИ ЧОРНІ ЗРИВИ..
ОЖИВАЄ НІЧ-ЦИГАНКА
НА ПАПІР ЛЕТИТЬ РЯДКАМИ
СЛОВО–ОСІНЬ,СЛОВО-СМУТОК
МЕРЕХТЛИВИМИ ВОГНЯМИ…
ВОДИТЬ СМУТОК ПО ПАПЕРІ
ХВИЛЮ  ВІРШІВ НАЧЕ ДОЛЮ
І РЯДКІВ НЕСТРИМНА ПОВІНЬ
РВЕТЬСЯ НАЧЕ ПРАГНЕ ВОЛІ!


Рецензии