Йду в обiйми Сонця, що заходить

Йду в обійми Сонця, що заходить,
З’єднуюсь, як Світло, з промінцями,
Посміхаюсь у верхів’ях сосен,
Багрянію теплими стежками.

Ще пограюсь в Небі, наостанок
Дня, що заховався у турботах.
… Ніжно поцілую руки мами
Вітерцем, зніму з чола скорботу,

Нашепчу казкових снів для Ночі,
Хай розносить по усіх усюдах,
Зазирну Любов’ю в кожні очі,
Відпочиньте від Земного, Люди…

16.06.2013


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.