тримаю-тримай

ти спустився з неба і дощова краплина
ти прилип до пуповини — від клею чи від морозу?
шкіра ніби куточок сторінки — наслинена
вулиці якими блукаєш — болять від остеохондрозу

що тебе тут ще тримає крім гойдалки і халата
сни розбиваються ніби хрящики на кулаках
все для чого ти тут — навчитися обіймати
тільки слідкуй щоби в обіймах ти не заблукав

тиснення долі зішкрябуєш ніби луску із риби
шкіру висушуєш ніби папір — від сліз чи від пива?
хтось починає з пісочниці власну могилу рити
в тебе ж вона — підіймається з кожним припливом

вляжешся в річку й на осінь вкриєшся листям
мертвим побути — це не шкідливо принаймні
але є ще обійми тож міцно дівча притискуй
ось хто тебе тримає


Рецензии